Battlefield 3 [Oficiālā Tēma] | Notepad.lv

Battlefield 3 [Oficiālā Tēma]

Battlefield 3 būs...
pats labākais, kas līdz šim redzēts
31%
 31%  [ 9 ]
tad jau redzēs, treileri nepārliecina
27%
 27%  [ 8 ]
nasing spešal, šaujamgabali visi ir vienādi
20%
 20%  [ 6 ]
kaltēts sviests
6%
 6%  [ 2 ]
ej taisni ar visām savām grjobanajām spēlītēm
13%
 13%  [ 4 ]
Kopā Balsis : 29

1. Crow : 17 Marts 2011 0:44:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Okei, Notepad nav ķertu geimeru portāls. Taču pats biedrs samurajs pirms kāda laika bija ielicis IT ziņu par Dead Island, apgalvojot, ka tā būs grafiski smukākā spēle savā žanrā. Tāpēc es ar te mazliet papļurkstēšu tagadiņās. Nu jā, zombiju dauzīšanas žanrā droši vien. Bet Dead Island apspēlē atkal Far Cry un pēc tam Crysis popularizēto tropiskās salas modeli, kur, lai gan ir tehniski sarežģīti izveidot visu to komplicēto veģetāciju un ticama paskata ūdeni, viss pārējais jau ir "kaut kur redzēts". Pats geimplejs, atļaušos teikt, būs kaltēts sviests, jo vismaz man zombiju dauzīšanas padarīšana besī.

Protams, arī Battlefield sērijas gadījumā pilnīgi viss ir "kaut kur redzēts". Taču es lieku lielas cerības uz geimpleju, kas nebūs kārtējais bezsmadzeņu šaujamgabals un nocels Black Ops no pārdotākās šaujamgabalu žanra spēlītes troņa.

Lūgtum, tiem, kas vēl nav paspējuši aplūkot, par ko tad īsti man tāda visnotaļ haotiska rakstura sajūsma:

Un jau tagad man ir skaidrs, ka DICE to lietu uztver augstākā mērā nopietni. Šim Frostbite 2 dzinēja spēcinātajam šedevram, protams, vajadzēs arī pieklājīgus putekļu sūcēja un virtuves kombaina apvienojumus, citkārt sauktus arī par jaudīgām videokartēm. Taču tas būs to vērts.

Biedru domas? Laipni lūgti komentēt un spamot.

2. Wuu : 17 Marts 2011 1:26:53 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nopērc Bad Company 2 un uzzināsi... Tur nav ko minēt vai cerēt, tā būs gada labākā spēle uz PC platformas. Frostbite 2 ieliek kloķus visiem, tagad katrs otrais spēles izstrādātājs ķeras aiz galvas un nezin ko darīt, imho, kad šitā mantā iznāks tirgu, pārējie uz fona atgādinās 85. gadu.

Šito ar var palūrēt, tīri uz grafiku jobcik.. http://www.youtube.com/watch?v=XTPDX_cBR-Y

p.s. Tieši šobrīd upgreidoju datoru, lai šamo pavilktu. Cerams ar divām hd 6850 pietiks...

3. KoЯn : 17 Marts 2011 2:51:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nasing spešal, šaujamgabali visi ir vienādi :*

Wuu iekš video ap 2:45 apkončījās no ekstāzes

4. Evers : 17 Marts 2011 6:46:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Izskatās jau smuki, arī man acis iemirdzējās, bet dēļ tā nepirkšu grafisko izvirtību karti un mans i3 cpu jau ar par švaku būs lai varētu labi izbaudīt spēli. Runājot par MP, neko labāku par Battlefield 2 gan vēl neesmu redzējis, grafika un fizika, protams, veca, bet pats režīms ir lieliski uztaisīts.
    BC2 MP nav sanācis izmēģināt, bet izskatās, ka tas ir nedaudz cits darbības stils - velk uz one man army, varbūt kļūdos.

5. nevertell : 17 Marts 2011 7:52:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tu varētu nopirkt gtx 480, un tev procis netraucētu spēlēt.

6. Wuu : 17 Marts 2011 9:50:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Evers rakstīja:
    mans i3 cpu jau ar par švaku

Vajadzēja ņemt AMD, paskat kas no mana lētuča ir sanācis, ar laiku stipri paaudzies

Hidden: 

Ja tev patika BF2, tev OBLIGĀTI jāiepērk BC2, tici man nenožēlosi. It īpaši tagad tur ir kaudze bezmaksas DLC un jaunas kartes. Reku es te pirku, pa lēto. http://www.keys4.me/battlefield-bad-company-2-cd-key-pc.html
    Skaņa, grafika un gamplays tur ir augstākajā līmenī, nekādi COD vai citi zaņki i līdzās nestāv.

7. ZuliXP : 17 Marts 2011 11:10:25 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

vispār, spēles, kurās ir jāšauj zombiji un citi mošķi, tās jau var bērnudārzs spēlēt.

Nokia N8-00 111.030.0609(Belle)

8. Evers : 17 Marts 2011 15:52:48 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wuu,
    Nu BC2 es pirātisko kampaņu biju izspēlējis, biju sajūsmā, onlainē, protams, nav sanācis. Ja pirktu, tad Stīmā uz kādiem svētkiem.
    Nu var jau būt, ka esmu izlepis un savu, ne tik uz geimeriem tendēto, i3 par zemu novērtēju, itkā jau nekas dēļ viņa man nav bremzējis. Bet nu uz vasaru diezko jēdzīgi nav pirkt VGA, vienu ziemu nopirku gts250, paspēlēju, pārdevu, uz šito ziemu biju paņēmis hd5770, laba kartiņa, bet apnika, pārdevu ar nelielu atlaidīti. Ļoti patīk kluss kompis, un tas, ka VGA pat bez slodzes to prieku maitā, man bišķ kaitina. Tad redzēs, kas uz nākošo būs normāls iegrābjams. Katru ziemu jaunas vga testiņš

9. Crow : 17 Marts 2011 16:17:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es ar aizvien esmu pirāts, BC2 SP izspēlēts trīsreiz. Uz MP nespiežu galīgi. Pilsonis Wuu mums te bāž sejā, ka vajag pirkt. Es neapšaubīšu - šie ir geimi, kurus to cienītājiem jākaunās nenopirkt. Pēdējā mēneša aprēķinu gan izgāzu par GTX 560. Tā tomēr taustāma prece, atšķirībā no CD-keyiem... pirāta paradumi, es jūtu, mirs lēni un grūti

10. ZuliXP : 17 Marts 2011 18:25:50 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

njā, vienīgā spēle, ko es spēlēju ir World Of Tanks.

Nokia N8-00 111.030.0609(Belle)

11. zivs : 17 Marts 2011 19:50:02 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kārtējais nasing spešal kaltēts sviests, kas bez smukas grafikas neko vairāk nepiedāvās un ko aizmirsīs pēc pāris mēnešiem, pusgada vai gada, kad iznāks jau nākamais konveijer-BF (tieši tāpat kā visi aizmirst visus iepriekšējos CoD "šedevrus" tiklīdz iznāk sērijai jauns konveijerprodukts)

12. Wuu : 18 Marts 2011 1:27:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Crow rakstīja:
    Es ar aizvien esmu pirāts, BC2 SP izspēlēts trīsreiz. Uz MP nespiežu galīgi. Pilsonis Wuu mums te bāž sejā, ka vajag pirkt. Es neapšaubīšu - šie ir geimi, kurus to cienītājiem jākaunās nenopirkt. Pēdējā mēneša aprēķinu gan izgāzu par GTX 560. Tā tomēr taustāma prece, atšķirībā no CD-keyiem... pirāta paradumi, es jūtu, mirs lēni un grūti

Neredzu jēgu būt pirātam, pirmajā dienā BC2 varēja pa 13Ls Latvijā nopirkt. Otrkārt, kāda jēga no GPU, ja tik vienspēlētāj apgraizīti krekotos zaņkus taisies spēlēt Šobrīd legālais spēļu saturs stipri iekož visiem pirātiem, viņi to vien tik var kā gar 5 stundu ilgā singla siekalas pastumdīt.

Zivs, nejauc COD ar Battelfield sēriju, tām abām nav nekā kopīga.

13. zivs : 18 Marts 2011 8:36:25 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wuu rakstīja:
    Es pieņemu, ka satura ziņā varbūt arī nav, bet tas, ka abas ir sen pārvērstas par konveijera spēlēm ar derīguma termiņu <1 gads.

14. Wuu : 18 Marts 2011 9:39:54 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

zivs rakstīja:

Wuu rakstīja:
    Es pieņemu, ka satura ziņā varbūt arī nav, bet tas, ka abas ir sen pārvērstas par konveijera spēlēm ar derīguma termiņu <1 gads.

Tu neesi spēlējis ne vienu, ne otru. I’m just saying...

15. zivs : 18 Marts 2011 10:47:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wuu rakstīja:
    Tas absolūti nemaina faktu, ka tās ir konveijera spēles, kuras aizmirsīs pēc <1 gada, kad siekalosies par un ap nākamo "tie paši vēži, tikai citā, vēl spīdīgākā kulītē" CoD/BF ūbergeimu, aizmirstot par iepriekšējo. I'm just saying ...

16. Wuu : 18 Marts 2011 11:33:22 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Diskutēt par to ko tu pat neesi redzējis, em, njā, nu ok.

17. SaW : 18 Marts 2011 12:19:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

zivs rakstīja:

Wuu rakstīja:
    Tas absolūti nemaina faktu, ka tās ir konveijera spēles, kuras aizmirsīs pēc <1 gada, kad siekalosies par un ap nākamo "tie paši vēži, tikai citā, vēl spīdīgākā kulītē" CoD/BF ūbergeimu, aizmirstot par iepriekšējo. I'm just saying ...

Labāk nerunā par to, ko nezini. BF2 vēl aiz vien ir ļoti aktīvs un ir tūkstošiem serveru, neskatoties uz to, ka tā ir 6 gadus veca spēle. Tas pats ar 1942, utt.

18. KoЯn : 18 Marts 2011 13:17:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

trekns pluss zivej, skrien&tupies&šauj atstāsim plebejiem

19. Crow : 18 Marts 2011 13:36:31 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wuu rakstīja:
    Otrkārt, kāda jēga no GPU, ja tik vienspēlētāj apgraizīti krekotos zaņkus taisies spēlēt Šobrīd legālais spēļu saturs stipri iekož visiem pirātiem, viņi to vien tik var kā gar 5 stundu ilgā singla siekalas pastumdīt

Attiecībā uz šaujamgabaliem jā. Bet ir tak vēl arī citas spēlītes! Masas Effekts, Caurkritis un citas (a)RPG, šaujamgabali man tā - atslodzei

20. Wuu : 18 Marts 2011 14:15:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vai tad Lielā Effekta DLC negriba uzspēlēt? Vai tos ar jau uzlauzuši

KoЯn rakstīja:
    trekns pluss zivej, skrien&tupies&šauj atstāsim plebejiem

Ko tad jaunais cilvēks ieteiks spēlēt? Un es domāju ka šeit ir kārtējais gabals - neesmu ne redzējis, ne spēlējis , bet gudri padiskutēt ļoti patīk.

21. nevertell : 18 Marts 2011 19:00:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko ieteiks spēlēt ? Amnesia: The Dark Descent.

22. KoЯn : 18 Marts 2011 19:54:01 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Breathe of Fire 4, tad vagrant story un front mission 3 .. tāds ir mans sarakstiņš uz nākamo pusgadu

23. Brutto : 19 Marts 2011 17:25:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

zivs rakstīja:
    Tas absolūti nemaina faktu, ka tās ir konveijera spēles, kuras aizmirsīs pēc <1 gada, ...

Ja priekš BF3 uztaisīs mod tūļus, tad tik ātri neaizmirsīs gan. Domāju, ka pat bez modu rīkiem BF3 tiks diezgan ilgi atbalstīts. Cik tur reižu lielāka izstrādātāju komanda salīdzinājumā ar BC2?
    Tā kā pieiet viņi tā diezgan pamatīgi šitai lietai.

24. Crow : 31 Marts 2011 0:17:47 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

*Updated* Pieliku trešo daļu pie treileriem, ja nu kādam krata :>

25. nevertell : 31 Marts 2011 0:32:34 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Katrs pats sev kratītājs.

26. Wuu : 31 Marts 2011 0:44:56 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Pārsteidzoši ko viņi dara ar motion capture un ar kameru, kustības ir vienkārši augstākajā līmeni, neko tamlīdzīgu vel neesmu redzējis nevienā spēlē.

27. RicoPico : 31 Marts 2011 10:52:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nez kā pārējie, es gaidu, kad varēšu nopirkt jaudīgaku kompi, lai varētu nopētīt par ko jūs te tā jūsmojat/kratat.

Uz min settingiem šitās spēles dzenāt tač nav aršan'!

28. nevertell : 31 Marts 2011 15:54:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Tieši otrādi. Spēlei pašai par sevi ir jābūt izcilai, lai būtu bauda to spēlēt arī uz 640x480 uz low.

29. RicoPico : 31 Marts 2011 16:47:41 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Esmu jau sācis pierast, ka pēdējā laikā izstrādātājiem ir tendence spiest uz vizuālo, nevis saturisko. Grūti atrast spēli, kur šīs pozīcijas būtu vienlīdz augstā līmenī. Tas pats Crysis-saturiski- nothing special, bet kaaaada grafika. Tas pats ar CoD Black Ops- iesāku grābstīties, bet saturs klibo (nepamet sajūta, ka tas viss jau kaut kur ir redzēts...).

Gaidu kad iznāks Mass Effect 3. Pirmā daļa nelika vilties. Otrā- švakāka par pirmo, bet arī ne vainas. Trešā- gaidam.

30. Evers : 31 Marts 2011 16:54:08 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

RicoPico rakstīja:
    Tas pats ar CoD Black Ops- iesāku grābstīties, bet saturs klibo (nepamet sajūta, ka tas viss jau kaut kur ir redzēts...).

Man tas pats, arī ar jaunāko Medal of Honor tā pati problēma, paspēlēju dažas misijas, nu galīgi nasing spešal.

31. nevertell : 31 Marts 2011 23:14:55 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Nepareizās spēles spēlējiet :>

32. RicoPico : 1 Aprīlis 2011 8:13:11 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

@nevertell, nu ta netur takš to svec zem pūr'!

btw, vakar izskrēju kādu līkumu ar Crysis2. Zin, ka neko- man pat iepatikās. Biju pārsteigts, ka mans vecais labais GT9500 spēj izspiest skaistu Dx-11 grafiku.

33. Wuu : 1 Aprīlis 2011 9:21:59 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

To RicoPico, Evers lai secinātu par spēles kvalitāti, spēli vajag iegādāties. Tam pašam COD:BO, pirātiska versija satur labi ja 25% no spēles saturā, ne jums MP, ne jums kooperatīvs zombiju mods, ne jums steam atbalst, ne jums achivmenti utt...

RicoPico rakstīja:
    Biju pārsteigts, ka mans vecais labais GT9500 spēj izspiest skaistu Dx-11 grafiku.

Ne Crysis 2, ne GT9500, nav DirectX 11 atbalsta.

34. zivs : 1 Aprīlis 2011 10:34:03 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Wuu rakstīja:
    lai secinātu par spēles kvalitāti, spēli vajag iegādāties. Tam pašam COD:BO, pirātiska versija satur labi ja 25% no spēles saturā, ne jums MP, ne jums kooperatīvs zombiju mods, ne jums steam atbalst, ne jums achivmenti utt...
    Cik nu man zinaams, tad ne BO, ne BF nepiedaavaa nekaadus super unikaalus un nepraatiigi aizraujoshus daudzspeeleetaaja rezhiimus. Acchievmenti tagad ir kaa neatnjemama sastaavdalja 90% speelees (kas vispaar ir uzskataams kaa peedeejais salminjsh, lai kaut nedaudz ilgaak notureetu aatri vien nogarlaikotos speeleetaajus, vaacot bezjeedziigus e-vimpeljus).

Vienspeeleetaaja rezhiims tagad eksistee vairaak kaa tikai "paskat, kaadu mees cmuku grafiku sataisiijaam!" aizbildinaajums, nevis kaa pilnveertiiga speeles sastaavdalja.

35. Wuu : 1 Aprīlis 2011 10:46:23 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

zivs, cool story bro...
    Ne tu esi spēlējis, ne tu esi redzējis.

36. RicoPico : 1 Aprīlis 2011 11:05:16 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ok, my bad. Anyway turpinu būt pārsteigts, ka savulaik pa 15 Ls iepirktā karte tik labi štancē.

Un vēl- MP, arhivmenti un cits stuff ir kā eglītes rotājums. Ja pati eglīte ir šķidra, tad ar rotājumiem vien būs par īsu.

37. Wuu : 1 Aprīlis 2011 12:29:35 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

RicoPico rakstīja:
    Un vēl- MP, arhivmenti un cits stuff ir kā eglītes rotājums. Ja pati eglīte ir šķidra, tad ar rotājumiem vien būs par īsu.

Tu nevari spriest par eglītes kopējo skatu, ja redzi tikai pliku stumbru!
    EDIT: Tiko paņēmu vel vienu 23cm garu videokarti, Cros-fire mazafaka, cerams ka beidzot Cryisis varēs uz max spēlēt :>

38. KoЯn : 1 Aprīlis 2011 13:23:17 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ko Tu bāz acīs, ne Tu Esi spēlējis, ne redzējis, tas nav arguments.
    Man patīk šī bilde : http://leblackdragon.com/images/fps-map.jpg

Ne visiem ir svarīgs MP, kas ir tikai sastāvdaļa no spēles, un ne tā lielākā (vismaz nevajadzētu būt)
    Ja tagad kā rozīnīte skaitās lidostā nogalināt ap 80 cilvēkiem, kuri nespēj aizsargāties, tad kmon ..

Tu vnk Esi prasts konterstraikists, kam fragot ir spēlēšānas mērķis :>

39. nevertell : 1 Aprīlis 2011 13:55:27 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Es jau kautkur esmu minējis Amnesia. Pirmais FEAR, otrais arī, bet sūkā vairāk.
    Spēle, kas mani pārsteidza bija Osmos.

40. RicoPico : 1 Aprīlis 2011 20:56:37 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

A es ta domāju, ko tik pazīstams nosaukums... Omos, Omos, Omos... Hmm!!! Jopcik, cik n-stundas savulaik nav pavadātas pie tiem burbuļiem. OMG, ku lielisks laika kvēklis iznīcinātājs! [woot] Pār sētu visus tos dusmīgos putnus. Lai dzīvo Omos!

Bet par FEAR un Amnesia... nez- man bail no tādām spēlēm. Mūžīgi visu alu izšļakstu...

41. zivs : 4 Aprīlis 2011 2:46:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Atvainojos, bet zemaak redzamais video [manupraat] spilgti paraada, cik ljoti Wuu ir objektiivs veerteetaajs par speeleem:

Link

Atvainojos, bet "dziivajaa" pat otrklasnieks vareetu labaak izteikties un par speeli pastaastiit vairaak "no pirmaa acu uzmetiena", bez "omfg visi peerk sms!11, jo es nevienam netraapu!"

Peec taadiem "live" apskatiem arii neshaubos, ka Tavupraat BF/CoD speeles ir tik superduperiigas, proti - brainless shuuteri, bez jebkaadiem domaashanas attiistoshiem aizmetnjiem. ;)

Bet ja srsly [bro], tad neviens jau Tevi nevaino, ka Tavas ziniibas [par veesturi/karu] ir tik truli seklas, ka semi-realistic tankus nosauc par fufeli, jo nekas nepaarvietojas ar 300km/h, neshauj hiperplazmas reaalistiskos BF ierochus un nav ar reaalistiskaam kareivju animaacijaam ... oh wait, tankos nav kareivju.

42. Crow : 4 Aprīlis 2011 3:33:21 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Loltraktors... "te laikam kartupeļus jāber iekšā"
    "Vakar baigi dzērām"... vispār tāds arī fīlings, ka vairāk to tēju vajadzētu moš.

Bet nu tas ir Wuu... savā "fun factor" elementā?!

43. Stat1CX : 4 Aprīlis 2011 4:26:29 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Noskatījos wuu video un gandrīz no smiekliem apmīzos, pok3m0ns vistiešākajā vārda nozīmē, kuram smadzeņu nav ne kripatiņas un vajag tikai bezsmadzeņu cod spēlēt, kurā smadzeņu pielietošanas prasības ir nulle Man personīgi spēles kurās smadzeni pielietot neprasa liekas garlaicīgas drazas kuras pēc 30 min apnīk. Veco labo deus ex vēl nekas nav pārspējis - p0k3es nemaz nezinās kas tas pa zvēru.

44. Wuu : 4 Aprīlis 2011 5:19:05 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Vakar pamocīju vel tos tankus, viedoklis nemainās, spēle sūds pa pilnu programmu. Ja nav naudiņas normālam datoram un nevar atļauties normālās spēlēs iegādāties, tad laikam var arī ko tādu mocīt.

45. KoЯn : 4 Aprīlis 2011 12:37:43 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Ir tikai viens cilvēks uz šīs planētas, kurš taisa skatāmus spēļu review - AVGN.

46. Aldis : 4 Aprīlis 2011 13:18:13 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Piekrītu KoJanam

Vēl irate gamer dažus labus klipus izdevis.

Un vietējais man šķiet ziwe ir labākais!

47. zemith : 4 Aprīlis 2011 14:09:14 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Mle, kārtējā spēle, kuru mans mīļais Pentium 4 un Fx5200 nevilks ))))))

48. nevertell : 4 Aprīlis 2011 14:46:12 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Kojāni, tu laikam par tādu Ed Peduzzi neesi dzirdējis, jūtūbā viņu var atrast kā acornfilms.

49. Aldis : 4 Aprīlis 2011 15:17:09 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nevertell - nu AVGN man labāk patīk

50. Wuu : 4 Aprīlis 2011 16:23:36 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

KoЯn rakstīja:
    Ir tikai viens cilvēks uz šīs planētas, kurš taisa skatāmus spēļu review - AVGN.

Vel ir ļoti labs un populārs zero punctuation

51. KoЯn : 4 Aprīlis 2011 17:00:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

nevertell rakstīja:
    Kojāni, tu laikam par tādu Ed Peduzzi neesi dzirdējis, jūtūbā viņu var atrast kā acornfilms.

mani neinteresē spēles, kuras izlaistas pēc 2001. gada

52. Crow : 5 Aprīlis 2011 16:55:49 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

Atpakaļ pie Battlefield oficiālās (bez)tēmas:

Ir pilnībā palaidies Battlefield Play4Free MMO.
    http://battlefield.play4free.com/en/

Kā no nosaukuma redzams, var spēlēt nemaksājot. Protams, kā tagad pasaulē pieņemts, viens pats headšotskillz neko nedod, jāpērk visādi apgrejdi, lai turētu līdzi.

Geimpleja ziņā tiek solīts vecā labā BF2 cienīgs. Arī BF2 kartes, mazliet piešpaktelēts.

53. Crow : 9 Aprīlis 2011 3:57:07 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

*Update-bump* Pieliku nelielu čupiņu 1920x1080 screenshotu no IGN, ja nu kādam krata :>

54. Crow : 16 Aprīlis 2011 21:06:20 AtbildētProfilsSūtīt vēstuli

*Update-bump* 3 Fault Line treileri aizvietoti ar vienu lielu 12 minūšu Fault Line kluci.

Pievienot komentāru

Digitālās foto kamerasDigitālās foto kameras
  • Saistītās tēmas